Barlind

Barlind er en saktevoksende plante som tåler både å stå i sol og skygge. Tåler også salt og meget sterk beskjæring, og er derfor velegnet som hekkplante. Barlind tåler ikke fuktig jord det er derfor viktig at den plantes i godt drenert jord. Barlind har en rekke kultiverte varianter og former.

Vi tilbyr Europabarlind, Hybridbarlind Hicksii, Hybridbarlind Hillii og Japanbarlind:

Europeisk barlind (Taxus baccata) er et bartre i barlindfamilien, som vokser med moderat hurtighet. Hekken har flate, myke og mørkegrønne nåler som er glinsende på oversiden og matte på undersiden. Vær oppmerksom på at planten og bærene er giftig.

Hybridbarlind Hicksii (Taxus Media Hicksii) er en opprett og søyleformet voksende barlind med mørkegrønne nåler, som kan bli 2-3 meter høy. Hicksii vokser 10-25 cm årlig og setter røde bær. Frøene innen i bærene er giftige men ved beskjæring setter den lite/ingen bær. 

Hybridbarlind Hillii (Taxus Media Hillii) er en kompakt og søyleformet plante med mørkegrønne nåler. Kan bli 2-3 meter høy. Kan beskjæres og formklippes. Setter ikke bær. Tåler vind, skygge og veisalt. Hybridbarlind Hillii har ikke giftige bær, men planten er giftig.

Japanbarlind (Taxus cuspidata) er et nåletre med en utbredt, men likevel tett vekstform. Formen er rund og krypende. Greinene er korte med stive, korte mørkegrønne nåler som er lyse på undersiden.

79,00 kr.
Laveste pris 40,00 kr.
Europeisk barlind (Taxus baccata) er et bartre i barlindfamilien, som vokser med moderat hurtighet.  Hekken har flate, myke og mørkegrønne nåler som er...
Minimum antall for "Europabarlind (30-100 cm)" er 25.

399,00 kr.
Laveste pris 319,00 kr.
Europeisk barlind (Taxus baccata) er et bartre i barlindfamilien, som vokser med moderat hurtighet.  Hekken har flate, myke og mørkegrønne nåler som er...
Minimum antall for "Europabarlind (100-225 cm)" er 10.

159,00 kr.
Laveste pris 119,00 kr.

Hybridbarlind Hicksii (Taxus Media Hicksii) Vintergrønn

Minimum antall for "Hybridbarlind Hicksii" er 10.

199,00 kr.
Laveste pris 179,00 kr.

Hybridbarlind Hillii (Taxus Media Hillii) er en kompakt og søyleformet plante med mørkegrønne nåler. Vintergrønn

Minimum antall for "Hybridbarlind Hillii" er 20.

79,00 kr.
Laveste pris 54,00 kr.
Japanbarlind (Taxus cuspidata) er et nåletre med en utbredt, men likevel tett vekstform. Formen er rund og krypende. Greinene er korte med stive, korte...
Minimum antall for "Japanbarlind" er 25.